Embrace the Spectrum

Jemi krenarë të prezantojmë koleksionin tonë 'Embrace the Spectrum' ku sjellim bashkë shoqërinë në një rrugëtim të bukur të sensibilizimit për spektrin autik.
Çdo veshje është një akt i dashurisë dhe mbështetjes për Jonen dhe familjen e saj, si dhe force për familjet e tjera që përballen me këtë spektër të veçantë.
Bashkojuni kauzes sone, duke blere një veshje nga ky koleksion ku te ardhurat e cdo shitje shkojne per familjen Zajmi.
Ju ftojme te shprehni solidaritetin tuaj dhe ndihmoni të krijojmë një botë më të pranueshme dhe më të dashur për të gjithë.

SUBSCRIBE

Become a member for access to exclusive previews, new releases and private shopping experiences